Anmeldelser af Tequila, Restauranter m.m.

TequilaClub Danmark er dedikeret til glæden ved god tequila. Med mere...

En gang imellem glemmer vi de tunge pligter og kaster os ud i de rene fornøjelser, og prøvesmager tequilaer vi ikke har smagt før, tager på restaurant og smager på hvordan sådan en tequila arter sig ude i naturen eller vi mixer og blander og prøver opskrifter. Uden selvfølgelig at glemme at orientere vores trofaste læsere. Det skal jo ikke udarte i det rene pjank! Derfor kan du her finde lidt andmeldelser og "sager" fra vores hektiske liv i tequilaens tjeneste.

Udskriv

Mexicansk mad og tequila på El Viejo Mexico

Sendt til Anmeldelser af Tequila, Restauranter m.m.

Ud og spise på restaurant El Viejo Mexico

elviejomexicoeleviejomexico

 

 

 

 

 

 

 

Vi har været i byen i København og spise mexicansk. Det mexicanske køkken er fremragende og en god start på en hyggelig aften i byen. Vi tog ind til "Restaurant el Viejo Mexico" (http://www.elviejomexico.dk)  på Store Kongensgade 61 i indre by.

gran patron silver tequila-408x705

Det er en relativt lille restaurant med et ualmindeligt sødt personale og vi havde en god aften i selskab med autentisk mexicansk mad og et fint udvalg af tequilaer. Efter en omgang tortillas fik vi først en "Gran Patron", som er en meget frisk og skarp tequila serveret i en usædvanligt luxuriøs flaske. Flasken er et mindre kunstværk i ren krystal, pakket ind i sort fløjlspose og lagt ned i en kasse af blankpoleret ahorntræ.

Udskriv

La Fiesta Mexicana - et hyggeligt spisested

Sendt til Anmeldelser af Tequila, Restauranter m.m.

la Fiesta Mexicana på Frederiksberg - lækker mexicansk mad på Frederiksberg Allé

la fiesta mexicana paa Frederiksberg

TequilaClub Danmark har nydt en sommeraften på La Fiesta Mexicana - en dejlig mexicansk restaurant i på Frederiksberg Allé. Alt hvad der er godt findes som bekendt på Frederiksberg og og La Fiesta Mexicana er ingen undtagelse. Det er en lille restaurant med absolut rimelige priser, supergod mad og utroligt sød og imødekommende betjening. TequilaClub Danmarks smagsdommere - bestilte en omgang Poppers (indbagte friterede, og  krydrede Jalapenos) og Quesaedilla til forret. Hovedretten kom til at bestå af solid og sprød Chimichanga Merida (Tortilla med kylling eller oksekød). Det mættede, det smagte godt og alt blev kun bedre da vi til slut nød en Tres Generaciones Anejo.