Udskriv

TequilaClub har årets tequila!

Sendt til Nyheder

Tequila.dk har kåret årets tequila og mezcal, og i år har vi været så heldige at årets tequila, er en af de tequilaer TequilaClub importerer - nemlig Sangre de Vida.

2016-best-tequila-small

Tequila.dk begrunder præmieringen således:

Årets tequila i Danmark 2016 er slet ikke ny...
... og så alligevel ny!
Det kan lyde selvmodsigende men Sangre de Vida tequila i de smukke, kranieformede flasker har en forhistorie.

Brandet er udviklet og designet af den californiske kunstner, Kim Brandi og tequilaen er naturligvis produceret og destilleret i Mexico.

Kim Brandi startede faktisk - hvad der i dag er blevet til Sangre de Vida-tequila, under navnet Kah Tequila. I lighed med Sangre de Vida-tequila kom Kah Tequila i håndmalede, kranieformede flasker, men som ung iværksætter løb Kim Brandi hurtigt ind i en sand storm af problemer. Firmaet hun entrerede med snød hende. Firmaet bag Crystal Head Vodka anlagde sag at have kopieret ideen med kranieformede flasker og hele herligheden gik lynhurtigt op i kiv, kævl og ballade.

Kim Brandi endte med at tage sig godt tøj og forlade Kah og starte forfra under navnet Sangre de Vida.

Sangre de Vida er en ny start i de fleste henseender. Flaskernes design er blevet markant strammet op. Bemalingen er meget smukkere end de gamle Kahflasker. Men først og fremmest er tequilaen blevet bedre!

Kim Brandi har skiftet til premiumtequilaen Casa Nobles destilleri, La Cofradia. Skiftet har løftet Sangre de Vida betydeligt og det er idag en virkelig fremragende tequila i alle tre lagringer, Blanco, Reposado og Anejo.

Sangre de Vida tequila er resultatet af en stædig og vedholdende tro på kvalitet og et godt koncept betaler sig.

... og derfor er Sangre de Vida blevet udvalgt til at være årets tequila i Danmark 2016!

Du kan købe din Sangre de Vida-tequila her