Grossistsalg af tequila

Grossistsalg af kvalitetstequila

Vi har over årene arbejdet hårdt for at fremme danskernes kendskab til kvalitetstequila. Vi forhandler kun de tequilaer vi virkelig brænder for og leverer til et bredt udvalg af kunder, herunder Inco, diverse restauranter og butikker. Vi giver gerne råd og vejledning hvis du gerne vil prøve at have nogle virkelige kvalitetstequilaer på hylderne.

Se vores sortiment i lækker tequila 100% agave her

Udskriv

Los Tres Tonos Anejo

Sendt til Los Tres Tonos

Los Tres Tonos TequilaLos Tres Toños er fortrinlig som eksklusiv avec i et tequila glas. For dem, der nyder lagret single malt whiskey, vil Los Tres Toños vil være en opfriskende oplevelse. Los Tres Toños er det tætteste vi kommer på Islay i Jalisco! Los Tres Toños findes også som Blanco og Reposado.Farve: Rød rav

Karakter: Krydderurter, blomster og strejf af tjære definerer dette røgfyldte tequila. Den åbner blødt med aroma af honning, relativt tørt og vokser til et fint afbalanceret aroma af røg. Dette er et perfekt alternativ for dem, der elsker røget malt-whiskey.

Produktion: Agaven der bruges til at producere Los Tres Toños er dyrket på marker i udkanten af Amatitan, hvilket symboliseres ved citrus og urter. Produktionsmetoderne gør Los Tres Toños unik - agaven er kogt ekstraordinær lang tid, hvilket gør denne tequila bemærkelsesværdigt røget. Los Tres Toños Añejo er fadlagret på Bourbon (Amerikansk hvid eg) i 18 måneder.

Destilleri: Los Tres Toños tequila er produceret af Tequilas Selecto de Amatitan i Amatitan, Jalisco, Mexico. Tequilas Selecto de Amatitan er en familie-ejet og forholdsvis ungt destilleri. Ejerne har selv arbejdet på agave markerne med en drøm om at eje et destilleri. Dette blev muligt i
slutningen af 90'erne på grund af bepasselighed og en særdeles god høst.

Udmærkelser:  Los Tres Toños Anejo fik en bronzemedalje ved "Guldkorken" priser ved Vin & Avecmessen 2005.