Tør du smage en Tequila 100% Agave?

En drik for guder og gudinder.

En Tequilasmagning er en fantastisk måde at lære om tequila 100% agave. Smagningen giver et godt indblik i den store variation der findes indenfor tequila 100% agave, og det gør det nemmere at udvælge de første/ eller næste tequilaer der skal ind i barskabet. Smagningen kan også være en hyggelig og uforpligtende sammenkomst med kollegaer eller venner. Vi kan tilbyde forskellige arrangementer i lokaler hos cafeer og restauranter vi samarbejder med. Eller vi kan afholde tequilasmagningen i jeres firma, forening eller klub.
Fadlagret tequila 100% Agave, er en vidunderlig drik, som endnu ikke er så udbredt i Danmark. I Tequilaclub Danmark arbejder vi for at ”Danmark” skal lære denne eksklusive drik at kende. Dette gør vi ved at lave tequilasmagninger og komme med indlæg i presse og medier.
Book en Tequilasmagning!

Skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl hvordan du gerne vil lave en tequilasmagning. Så finder vi sammen et tidspunkt og et sted.

Priser

Prisen for en tequila smagning dækker udgifterne til forventet forbrug af tequila 100% agave. Det betyder, at man selv kan bestemme hvilke tequilaer, der skal indgå i smagningen. Alternativt kan du vælge en af vores standard smagninger.

Vi har 3 tilbud i tequilasmagninger:

   

Gode tilbud på tequila

I forbindelse med tequilasmagning vil vi altid have fordelagtige tilbud på de tequilaer, som indgår i smagningen.

Hvis du er i tvivl om hvilket arrangement du skal vælge så kontakt Tequilaclub Danmark, for at få en snak om dine ønsker så vi kan lave en smagning som passer ind i din verden.