Tapas og Tequila 100% Agave

Tapas er med de mange smagsnuancer fortrinlig sammen med tequila 100% agave. Det er således en fantastisk måde at stifte bekendskab med kvalitetstequila 100% agave.

Vi medbringer tapas og tequila 100% agave. Under middagen vil vi starte med at udfordre smagsløgene med tequila blanco. Blanco er det rene agave destillat, som endelig ikke må sammenlignes med slavetequilaen ”den med den røde hat”. Derefter forsætter vi naturligt til tequila reposado, alt imens vi fortæller hvordan tequila bliver til. Vi slutter gerne af med lidt sødt og gerne med kaffe til. Til kaffen og det søde forsætter vi så smagningen med Anejoer, der skal nydes på samme måde som god cognac. Med dette program har vi med sikkerhed lagt bunden for en hyggelig aften med god mad og eksklusiv tequila 100% agave.

Tapas menu indeholder:

  • Div. Spanske og italienske pølser
  • Stort udvalg af oste med druer
  • Rød peber stegt i oliven olie med hvidløg
  • Kartoffel tortilla

Serveres med hjemmebagt brød samt Rød og grøn pesto, oliven og aioli

Forudsætninger: Vi medbringer program for aftenen, smageglas og tapas anrettet på fade. En aften med fantastiske smagsoplevelser. Vi holder en pause midtvejs, hvor det vil være perfekt, hvis du som arrangør, har mulighed for at lave lidt kaffe til resten af programmet.

Minimum 10 deltagere, priser fra 400 kr./person.