Tequila 100% eksklusiv

Introduktion til Tequila 100% Agave. Vi fortæller om tequilaens historie/oprindelse, mens du smager på forskellige Blancoer. Dette rene 100% agave destillat egner sig fortrinligt til at blive drukket rent, så drop snapsen og sæt en trendy Tequila 100% Agave, Blanco på frokost bordet til silden og osten.

Efter tequilaens historie skal vi høre mere om hvordan tequilaen produceres og hvad Blanco, Reposado og Anejo og Ekstra Anejo vil sige. Og så skal vi selvfølgelig smage på fadlagret tequila. Vi lægger ud med Tequila Reposado som er kort tids lagret tequila 100% agave. Reposado er den foretrukne tequila type i Mecixo.

Efter Reposado holder vi en lille pause, så vi kan få arrangeret lidt kaffe til forsættelsen.

Nu skulle vi gerne have kaffe i kopperne, så vi kan servere Anejo tequila som avec. Hertil har vi også lidt til den søde tand som igen vil fremhæve smagsoplevelsen ved en rigtig god fadlagret tequila. Hvis vi endnu ikke har gennemgået alt om Tequila 100% agave, fylder vi hullerne nu og der vil selvfølgelig være tid til spørgsmål og bestilling af din favorittequila.

Forudsætninger: Lad Tequilaclub Danmark stå for det hele. Vi medbringer program for aftenen, smageglas og eksklusive specialiteter, så som chokolade og saltede mandler til at supplere de gode smagsoplevelser. Vi holder en pause midtvejs, hvor det vil være perfekt hvis du som arrangør har mulighed for at lave lidt kaffe til resten af programmet.

Minimum 10 deltagere, priser fra 200 kr./person.